Den største kunst er kærlighed

Den største kunst er kærlighed
Min bog  “Den største kunst er kærlighed” er udkommet 12. maj 2010.

Det er måske det sværeste af det hele. At hade en jeg elsker, og at elske en jeg hader. Jeg får ikke lov til at være i fred i hverken had eller kærlighed.

Peters forældre er skilt. Hans far er flyttet til udlandet, og Peter bor sammen med sin mor og sin nye sted-far. Stedfaren gør sit bedste for at være ven med Peter, men Peter er vred og frustreret, og han kan ikke holde ud at se en anden mand i sin fars sted.

Da Peters far kommer på besøg fra udlandet, finder Peter ud af, at hans mor og stedfar ikke har fortalt ham hele historien om skilsmissen. Han oplever, at de har holdt ham for nar, og da klassen skal lave en opsætning af Shakespeares teaterstykke Hamlet, planlægger han en raffineret hævn.

Men samtidig er klassens smukke pige, Louise, begyndt at vise interesse for ham – og det er svært at hade, når kærligheden står foran én med udstrakte arme.